23

Jaha då var man 23 år nu då. Jag firades i söndags av hela min familj och min karl är på jobb i flen, så jag kom hem efter praktiken idag och tänkte, herregud ska jag verkligen sitta här alldeles själv på min födelsedag ?! Det går ju inte :( Som tur är så kom Daniella förbi med en pressent och jag fick pussa massor på henne och Leon. Sen när hon gick så tänkte jag, men nu då, hela kvällen är ju kvar, kommer jag verkligen få "fira" min dag själv ? Men då helt plötsligt så ringde min lillebror och sa att han och pappa kommer upp strax, och upp kom dom med prinsesstårta och julmust och massa kramar till mig. Blev så himla glad! Får inte heller glömma att jag vaknade upp av min mammas ljuva stämma och med frukost på soffan hemma hos henne imorse. Jätte fina familj och vänner <3

Nu ska jag bara längta ihjäl mig tills min fina karl kommer hem imorgonkväll, hur kan man sakna någon så mycket ? Otroligt men sant! Och på torsdag morgon är det ultraljud, vi ska få se våran lilla pojke igen, hur underbart som helst!

Grattis till mig!

Puss


val

Tänkte på en sak idag när jag steg upp till jobbet. Skulle jobba 7-10, hur nödvändigt egentligen? Sjukt att man blir inringd för en sån pyttetid, de borde skämmas ! Hur som helst, jag tänkte på det att...undra hur många det är som verkligen jobbar med det dom vill och med det dom trivs med och tycker är roligt ?!. Jag skulle aldrig kunna slita och ha mig på ett jobb som jag inte gillar, eller med människor jag inte gillar. Men alla säger att man får ju ta de man får, men samtidigt så finns det ju faktiskt en sak som heter söka andra jobb, nu menar jag inte att man är kvar på ett ställe som får en att må dåligt ett halvår, men att vara kvar på samma jobb i flera år utan att ens försöka söka nytt ? Då får man ju skylla sig själv. Jag skulle då aldrig vara kvar för länge på ett jobb som inte var i min smak.

Iof vet jag inte ens längre vad jag vill göra..igen. Gillar äldre, men hatar stressen på hemtjänser och äldreboenden, man får ju inte tid med sina små gummor och gubbar som man vill, jag gillar psykiatrin, men inte på kliniker, jag älskar utvecklingsstörda, och dom skulle jag kunna jobba med var som helst! Tror jag valt lite fel? Kanske borde läsa utvecklingsstörning efter jag fått barn och varit mammaledig ? Får tänka på det.

Puss kram.

vagn

Åh snart är det helg, hyvaligen så skönt!

I helgen ska jag och mannen i mitt liv åka till hans mamma med familj och hälsa på och hämta upp Sid (hunden) som robbans mamma varit hundvakt till, och passa på att äta middag och mysa lite med dom.
Och smart som jag är så kom jag på att jag SUPER gärna vill ha en vagn som finns i ödeshög...4 mil från boxholm (där familjen Stenberg bor) så jag mailade ägarna till vagnen och frågade om lördag passade dom bra, hoppas det. Bättre att ta två flugor i en smäll än att åka en vända igen till ödeshög som ligger 10 mil härifrån annars. Så jag hoppas de svarar idag eller imorgon på mailet och att det går bra. Vore great. Annars vet jag inte vad som händer i helgen, massa mys och kel bara :D
Nästa vecka på tisdag fyller jag 23 och på torsdagen ska vi på ultraljud, ska bli så himla kul att få se pojken vår igen.

Puss




Negativitet...

Jag är så jävla förbannad ! Det var länge sedan jag kände en sån här vrede...usch!
Men hur som helst, ni ska få se :)
Usch för er, jävla kärringar helt enkelt!

Idag går jag kväll på psyket, praktiken.
Det enda negativa med praktiken är nog att jag måste tacka nej till så mycket jobb :(
Blir en fattig jul i år :/ jag som älskar att ge bort fina julklappar till min familj, i år får jag väl ge bort hemmabakade julgodisar och massa kärlek typ..
Känner mig faktiskt inte ens pigg på att fira jul iår, kanske ska strejka. Är nog mest för man aldrig vet vad som händer kring julen nuförtiden. Förr firades den jämt hos min farmor och farfar, och när farmor dog så blev det med farfar såklart, och när han dog...ja vad hände då? Allt jag vet är att jag mest av allt skulle vilja fira med hela min familj, äta god mat, kolla på Kalle Anka och äta julgodis och sitta vid julgranen och öppna paket.

Förstår inte föräldrar att traditioner är viktigt för barnen, oavsett om barnen vuxit upp lite ? Jag kommer alltid vara ett barn på julafton, och varför julafton är så viktigt för mig är för att det är då hela min familj varit samlade på ett ställe.

Jag är på väldigt dåligt humör idag och hade inget hellre än att bara legat i min säng och gråtit hela dagen. Vet inte om det beror på gravidhormonerna eller att man helt enkelt har dåliga dagar ibland. Men nu ska jag duscha och göra mig klar för en kväll på praktiken.

Jag tror jag kände min lilla pojke i magen sparka nyss, hur underbart <3
Bland allt elände finns lycka och kärlek.

Jag önskar så himla mycket att jag hade fått ärva min mammas styrka. Ibland känner jag mig svagare än en fjärt i rymden..


Fina söta rara mamma.






Hej.... igen.

Oj vad länge sen det var jag var inne här, glömde bort att min lilla dagbok fanns!
Men det händer väl inte så mycket i mitt liv egentligen, eller jo det gör det ju iof, de mest spännande som någonsin kommer att hända i mitt liv händer ju just NU . Jag är ju gravid och magen växer så det knakar och snart har halva min graviditet gått. Det går så snabbt, men det är ju härligt det iof, längtar bara tills min lilla pojke kommer ut nu. Ja vi ska få en pojk :) hur underbart som helst.

Önskelista till mig själv i år är en ny soffa, en större soffa, vill få plats en hel familj i soffan utan att trängas.
Ska även börja köpa på mig lite bebissaker nu, vagn, bilstol, nappar, flaskor, badbalja, böcker, skallror, säng med alla dens tillbehör , and so on. Bebis-sak listan är STOR och nästan oändlig känns det som.



Mammas och pappas lilla pyre :)


RSS 2.0