Headache

Har haft sån huvudvärk nu i 2 dagar :( inte sådär lite huvudvärk som går att se över, utan såndär jobbig, migränliknande skit som aldrig försvinner vad man än gör, har försökt med kaffe, huvudvärkstabletter, massage, värmekudde mot huuvdet, varma bad och duschar, vart ute och gått, vart hemma och sovit och sovit, men inget hjälper. Ska ge kaffekoppen en chans till. Jag vill ju ut och upptäcka rean men inte med denna huvudvärk.

Ska en sväng med min mamma imorgon ( om huvudet tillåter ) och kika på rean, vill kolla hm:s barn rea, någon som vet vart de har mer fina kläder åt småttingar ?

Vill också hitta en nyårsblåsa till som passar min nya magform, undra vad bebis gör där inne , ibland ser det ut som magen ska sprängas, och ibland är magen mjuk (som den var innan, haha) nä inte så mjuk man känner ju stora bollen där inne men ibland känns det som han verkligen sträcker på sig och trängs där inne för den blir stenhård och putar jätte mycket utåt.


God jul till er fina

Nu önskar jag alla som kikar in här en riktigt god och trevlig jul !
Kram till er, hoppas er julafton blir precis som ni vill :)


Vi har precis julstädat och klapparna ligger under granen, bebis sparkas i magen och hunden och katten ligger så fint framför granen och vilar sig efter allt julstök.
Det enda negativa nu är att jag snart sticker iväg på kvällsjobb, men det ska bli lite mysigt att få önska alla gamla en fin jul, många stackare sitter helt ensama och övergivna på julafton (och alla andra dagar också för den delen!)
Hoppas jag kan pigga upp dem lite och kanske äta en pepparkaka eller 2 hos mina favoriter.

Som sagt, från oss alla till er alla, en riktigt GOD JUL!

Kram

examen

Vilken härlig dag, examen idag, nu är jag färdig usk/msk, undersköterska/mentalskötare :) känns lite tomt att inte gå till skolan mer och träffa alla härliga klasskamrater, men samtidigt känns det som ett jätte bra avslut nu innan vi får bebis, alltså att jag hinner avsluta och bli klar med mina studier innan pyret kommer. Visst det går att plugga och vara höggravid och föda barn och vara mamma på heltid och plugga på heltid, men tyvärr inte den kursen jag vill fördjupa mig i för i den ligger också 5 veckors praktiskt arbete, och det funkar inte riktigt när man har en liten bebbe att ta hand om själv, eftersom min karl arbetar heltid.

Jag ser inte fram emot imorgonkväll och söndag kväll, varför tog jag de JÄVLA jobbpassen runt jul? Jo för pengarna såklart, men vill hellre vara hemma och snutta med familjen ju. Aja, det går nog fort.



Vän

Idag är en lite lyckligare och finare dag, jag ska ÄNTLIGEN få träffa min vän Maria som har flyttat till Danmark, vi har inte träffats på över 4 månader, och det känns kan jag lova! Ska bli så kul att få kramas och snacka massa skit och sitta på ett mysigt café och bara vara vi, som bara vi kan liksom. Har verkligen saknat henne. Men när vi väl ses kommer det säkert kännas som vi varit ifrån varandra 1 dag typ. Konstigt det där med bästa vänner, man kan vara ifrån varandra en evighet fast det märks liksom inte när man ses, ja ni fattar !




JUL OCH SÅNT!

Nu har jag äntligen börjat förstå försäkringskassan lite, tror jag ? haha!
Ringde till dom och fick en mycket klarare bild än när jag satt vid deras hemsida och försökte luska ut allting själv. Nu är jag lättad iallafall och kan pusta ut, jag fick det nämligen till att jag skulle få 1700 kr i månaden tills augusti 2012...? men nu blev allt mycket bättre, och mycket högre summor och till 2013 , sån tur! Okej, MYCKET högre summor var kanske att ta i, men vi klarar oss iallafall.

Snart är det jul, om någon missat det tänkte jag. Våran jul ( min och min sambos ) ska firas hos min mamma på förmiddagen och hos min pappa framåt kvällen. Så himla mysigt. Jag längar så mycket efter all julmat och hos min far ska vi äta amerikansk jul, det blir lite extra roligt.

Just det, jag är ju nybliven sambo, fast det känns inte så, min karl har ju varit här så mycket så det känns som vi redan bodde ihop nästintill. Men det är alltid mysigt att dela hem med någon man älskar. Tänk, jag och Robban ska bli en familj, jag, han, bebis och en katt och hund. AWSOME!

Nä om vi inte hörs innan dess, så ha en förträfligt fin och mysig julafton.




Slänger in en härlig fjortisbild på mig som är tagen för många många år sedan :)!

Lidl

Idag kom alla nya saker som vi köpt till bebben, super nöjd med allt!

Idag hälsade jag på Daniella och Leon och vi gick en sväng på stan också. Leon är kär i mig, och jag är överförtjust i honom också, lilla bubbsingen.

Imorgon ska jag gå och handla lite på Lidl, tycker dom är lite roliga för dom har lite annorlunda saker där, och speciellt lite roligare lördags-gottit!


Det vackraste som finns..

Kim ska få göra om min blogg lite, den känns så mörk nu, vill ha lite vår inspo, ljusare och fräschare.

Jag längtar som en jäkla tok till våren nu, det kanske ni förstår. Men först är det jul, sen nyår, sen fyller min mamma år i januari, sen får 2 vänner barn i februari, sen fyller min storebror år i mars, sen fyller min pappa år den 18 april och min pappas sambo den 22 april, och där kanske du redan tittat ut, kanske ligger du kvar i mammas mage till beräknat bf, den 27 april, sen får du inte stanna längre !! Lova att du kommer ut när du ska, helst lite innan. Mamma och pappa längtar efter dig så himla mycket. Våran lilla son <3

Det är galet hur mycket kärlek man kan känna till en liten människa som man inte ännu träffat. Men den kärleken jag känner när du ligger och puffar i min mage är helt obeskrivlig. Finns inget finare än när din pappa smeker min mage bara för att få vara nära dig. Vi älskar dig !

Jag är en blödig gravid kvinna nu förtiden, känner inte igen mig själv, men man ändras väl när man ska bli mamma.

Puss


Gammal bild på mig från då jag var 15 tror jag.

till dig älskade

Uppdaterar alldeles för sällan :(
Gjorde nyss en fet beställning på jollyroom.se till våran lilla son som sparkar så sött i mammas mage.
VILKEN UNDERBAR KÄNSLA!!!!

2000 riksdaler gick sakerna på, men fick rätt mycket för pengarna faktiskt, ett babygym,en babysitter, en spelmobil till sängen, lite skallror och en mjukisspeldosa och en barnvagnshängare med mjukisdjur i.

Puss och godnatt.

RSS 2.0