ÄNTLIGEN <3

Äntligen är våran fina son här efter många om och men ! Han är helt bedårande, förstår knappt att han är våran ännu! Världsfin!!!


Fel

Såg att det blev något fel i inlägget jag nyss skrev, ni får leva med det.

Kram


Bb

3e dagen med värkar, känns som min rygg ska gå av, är bara öppen 2 cm fortfarande, vattnet är fint säger dem, blir kickstart imorgonbitti om inget mer händer ikväll / natt ! Hoppas jag kommer igång av mig själv dock. Äsch, huvudsaken är att lilleman har det bra :) fick morfinspruta under förmiddagen och ska få en till ikväll så jag kan sova lite inatt, man blir förstörd utan sömn i 2 1/2 dygn :/ hejja på oss nu hörrni så liten kommer nu, vill se vem som bott i mig i 40 veckor <3

Nästa gång vi hörs är vi föräldrar , fatta vad coolt :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1358456/images/2012/pic_200052340.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1358456/images/2012/pic_200052340.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1358456/images/2012/pic_200052445.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1358456/images/2012/pic_200052445.jpg" class="image">


På g

Där gick vattnet :O jisses !!


Vill ha

Jag vill faktiskt ha min bebis nu, vill inte vara gravid längre, 5 dagar till beräknat datum, hoppas du kommer tidigare lilleman, men du stannar ju där inne så länge som du vill såklart , men för mammas och pappas skull får du gärna komma ut snarast :) älskar dig redan så himla mycket, går inte förklara hur jag känner för dig, när jag tänker på dig så fylls hela jag med kärlek och lugn. För mig redan nu är du det finaste som finns! Kan ännu inte förstå att jag och Robban kommer bli dina föräldrar, din mamma och pappa, som kommer finnas för dig hela ditt liv, vi kommer alltid stå vid din sida, hjälpa dig igenom livet på bästa möjliga sätt, precis som mina föräldrar har funnits för mig, och fortfarande gör. Vi kommer sätta plåster på dina såriga knän, trösta dig när du är ledsen, fånga dig när du faller och skratta med dig när du är glad, vi kommer lära dig att gå, stå, simma och cykla, vi kommer lära dig allting vi kan och mer därtill, vi kommer vara så fruktansvärt stolta att vi har just dig. Vad som än händer kommer du vara min son, och jag kommer alltid få vara din mamma. Jag älskar dig liten <3 ses snart!!

Pappa på bild som myser med dig !


40

Idag går vi in i vecka 40 :) mår sådär faktiskt, sådär jobbigt preggo humör idag, känner mig ful och tjock och har ont och vill gråta typ! Men nu ska vi iväg och köpa present till pappa och Åsa så jag försöker bli på bättre humör :)


Kvällshäng

Mys-fredagen är igång, vi har precis ätit enchiladas med kyckling, tacokrydda och chili/paprika cream fraîche i, och några med köttfärs istället för kyckling, och till det en blandsallad med fetaost och en salladsdressing :)
Ikväll blir det bara häng i soffan/sängen med film och lite gottigt! Imorgon blir det kalas för min pappa och Åsa ute hos pappsen :)


Uppdatering

Ville uppdatera er lite efter mitt förra inlägg, allt var kanon med liten, en uppskattad vikt på 3,7 kg ungefär, lite över medel men helt normalt, hjärta, svalg, magsäck, fostervattensmängd och nevelsträng såg helt normalt och fint ut, längden på lårbenen och över magen var fullt normala och huvudomfånget var normalt :) nu är det bara en vecka kvar och jag hoppas han kommer snart :D


Helg

Idag är sambo ledig för vi ska på ultraljud, typ något tillväxt-ultraljud, min BM blev så himla osäker på sig själv så hon ville att vi skulle kolla mängden fostervatten och antagligen göra en uppskattning av bebis vikt ? Fast egentligen har jag inte en susning om vad som kommer hända, informationen man får från sjukvården är hemsk dålig ibland! Så vi får se helt enkelt, ska dit vid halv 12. Älskling tog ledigt hela dagen så jag inte ska behöva vara själv och gå och grubbla...vilket jag är oerhört duktig på, så oroar jag upp mig själv och nä, bättre han är hemma så han kan ge mig lugn! Känns mycket lyxigt att vakna med min karl bredvid mig på en fredags morgon, uppskattas.

Nu vidare till min grav, inatt har jag haft som molande mensvärk i nedre delen av magen, och jag har också vaknat flertal gånger av att ha känslan att vilja gå och bajsa( men inte kunnat) ,ett tryck nedåt så att säga, vet inte om det betyder något speciellt eller om man ska känna så osv, men värken vet jag ju att de är normalt att ha iaf. Jag tycker lilla Bertil kan komma nu, tycker inte ni!?

Får bli en bild på min andra lilla bebis <3 hur mycket kan man känna för ett djur egentligen, skulle aldrig vilja ha ett liv utan våran Dextrus-bus !


Bläää

Fan orkar inte detta nu!!! Kom ut nu för fan! Blir så himla frustrerad :/


Säng-mys

Ligger i sängen och myser med mina karlar :)


Nails

Långa är dem inte ännu men ack så vackra efter min väns nagelvård på mig idag :) älskar färgen, den liksom skriker sommar!

Jag sa till Lisa idag, hade jag varit super rik då hade jag banne mig gått till en sån där nagelsalong en gång i veckan, bara för det är så skönt att bli ompysslad och man känner sig så mycket finare med ordning gjorda naglar :)


17e

10 dagar kvar idag, var hos BM en sväng och mätte magen och kollade fosterläget, magen växer enligt kurvan och min bebis i magen har sjunkit ner ännu mer nu, inte konstigt jag har ont i ...... :P förvärkarna blir fler och fler och mer intensiva, KOM :)

Mina fina bebisar, hunden Ture och kissen Dexter <3


Fin dag

Vaknade av ett sms från en av mina närmsta vänner, som frågade om jag ville med ut på en tur i deras nya racerbil, självklart ville jag det:) fin bil, men i bilen satt såklart min fina skatt Leon, blir alltid lika glad av honom och hans blöta kyssar, menar hennes son haha! Fick iof pussar av Stella och Milton också , hennes hundar :) vi åkte ut till familjen Goretti och myste och åt lunch och drack kaffe ett par timmar. Jag blir nästan lika chockad varje gång jag träffar Leon , över hur stor han blivit, jag minns första gången jag träffa underverket och så fort jag såg honom så brast jag i gråt, han var så vacker, ett helt nytt liv, så liten och underbar. Nu är han snart 8 månader, pratar, pussas, kryper,ställer sig upp, ler och skrattar och äter mat och är en liten buse ! Snart får Leon en lek-kompis av mig, hoppas han gillar honom :D

Åh lilla vännen i magen , kom nu, pappa tjatar om dig och vill att du ska komma nu <3 du är så efterlängtad!!!

På bild, fina Leon !


Mys

Här ligger vi och myser :)


Drömmen!

Jag drömde inatt att jag födde bebis, men det var ingen rolig förlossning , jag bajsade på mig, jätte mycket och vi hann inte till sjukhuset så jag födde i lägenheten, och strax innan detta hände så hade jag begått ett brott , jag lurade en mataffär att jag hade betalat alla varor fast att jag inte hade det? Haha, kriminell :( ! Nu ska jag väcka älskling som snarkar bredvid mig så vi kan äta frukost och börja dagen...måste berätta om min dröm också , han kommer skratta åt mig :P

Ha en fin söndag :)


Äntligen !

Äntligen på plats, den blev så himla mycket bättre än jag trott ! Bästa pappan ever har jag :) tusen gånger nöjd!!!


Fel!

Blev något fel i förra inlägget som skulle publicerats igår :/ nå ja!

Idag har jag varit fruktansvärt trött och åter trött, men var å handlade lite mat så vi står oss över helgen och nästa vecka :) annars har jag bara sovit idag faktiskt, sover så dåligt om nätterna nu så är nog därför jag är trött på dagarna :/

Bebis lever rövare i magen och jag får faktiskt fler och längre/starkare förverkar, läcker kiss eller nått gör jag också, det är så härligt att vara AS gravid haha !


Bebis <3

Har tvättat lite kläder till liten idag :) men bara dem i 50 och 56! Det räcker för nuet, tar resten av de större kläderna när det blir dags.

 


i väntans tider.

Någon som har några ideér när man bara väntar och väntar på att få sin bebis ? Hela 16 dagar dagar kvar nu juu! Suck, kom nu liten <3 Mamma och pappa vill snusa på dig!

Inhandlade lite småsaker till bebis häromdagen, typ mer tvättlappar och torkningssaker och våtservetter och lite Zinksalva och bad/dusch tvål, allt från Libero, hoppas det är ett bra märke, att det är dyrt betyder ju inte att det är bra, men jag köpte deras produkter bara för jag vet att dom är ett välkänt märke! Så om det är någon som använder något annat märke eller vet med sig att Ö&B-s baby produkter är minst lika bra så hojta till ( vet inte ens om öb har egna produkter, men ni förstår vad jag menar )

Min pappa har också gjort klart våran specialbeställda skötbords-sak? En sak som man sätter runt tvättmaskinen har han byggt och lackat osv, som ger mer stöd och som gör så liten inte kan ramla ur och sådär. Längtar tills den kommer på plats :)

Jag undrar verkligen hela tiden om jag har allting jag behöver, jag vet att jag ska köpa fler stora trosor, för de är de skönaste jag gått i (med grav mage då) och efter graviditeten tror jag inte att mina 15 + kilos försvinner på en vecka så, blir att köpa lite större bomullstrosor att gå om kring i, ska dock köpa i M denna gång för jisses så stora XL var haha, var nog lite för dum mot mig själv :P


Annandag

Helgen har gått för fort som vanligt, vi har fart och flängt hela helgen, vi har vart i boxholm på middagsfirande hos min sambos mamma, vi var hos min mamma och johan, där fick vi god mat och påskägg och igår var vi på påskfirande med påskmiddag med min släkt på min pappas sida:) men idag blir det bara att slappa :) vi börjar morgonen med en stor mysig frukost iaf, sen får vi se vad som hitts på !


Skärtorsdag

Idag är det skärtorsdag, och jag ska leka med Daniella och Leon <3 Daniella ska mysa med min mage och jag ska pussa ihjäl Lelle, som vanligt ! Tror vi skulle en sväng till systemet, Daniella kanske ska supa under påskhelgen, haha.

Nu har jag vaknat runt halv 7 hela veckan, och veckorna innan dess så har jag kunnat sova till 9-10 på morgonen, men det kanske är så, någon som vet om ni blev "piggare" eller iaf slutade sova så mycket i slutet av graviditeten? Några har sagt till mig att det är för att man ska bli van med det som komma skall, alltså när bäsen är född, för då får man ju gå upp flera gånger per natt och då blir det inga sovmornar heller. Vad vet jag, min bäbis kanske älskar att sova mer än att äta ;)


Bäsen:)

Tror min mage sjunkit en hel del nu, och min kropp har fått en släng av vatten:( känner mig inte speciellt fin längre!!! Kom nu lilla vän<3


ljust

Idag händer det, jag går mot ljusare tider, ska slinga mitt hår ljust. Får se om det går eller om det blir bra, visar bild sen såklart. Idag är det ju typ torsdag egentligen, eftersom att sambon är ledig på fredag, så blir det ju fredag imorgon. Underbart med 4 helt lediga dagar med min älskling. Men i helgen blir det dock fullt upp, Påskmiddag i Boxholm på fredag, påskmiddag hos min mamma och Johan på lördag och påskfest med pappa och släkten på söndag! Inte en lugn stund inte.

Idag är det 23 dagar kvar, räknar vi ner eller ? haha.


Herregud vad jag ska ha denna kropp igen!!!!


Sömnen....

Vill inte klaga egentligen....men nu måste jag klaga på detta med nattsömnen IGEN! Dumma bebis :( Kissat 5 ggr inatt, vaknade med världens halsbränna, och drömde 2 mardrömmar, och kunde inte sova längre än till halv 7 imorse! Varför kan jag inte få sova nu när jag faktiskt kan? Sen har jag ju något att gå upp för och passa upp hela tiden, nu vill jag ju bara få vara lat och tjock och få sova en hel natt liksom.
Men det är ju bara att dra sig upp faktiskt. Nu är det faktiskt skönt med en iphone när man inte kan sova om nätterna, då kan man kika in på några roliga appar, facebook och massa spel, innan låg jag ju bara och glodde i taket typ !



Jag vill hitta en bra serie som jag kan ladda ner , tips ? Inte glee och sånt skit bara!!






grillspett

Ikväll blir dagens middag grillspett med pommes och vitlöksbröd och sallad, mums.

Jag köpte mina första mammatrosor idag, så himla fula, men så himla skönt! Jisses, magen är ju så rund nu så alla trosor rullar ju av magen, och dom är ju för korta i grenen för att kunna dra upp dem så långt så de håller sig kvar, så mammatrosorna är HELT UNDERBARA!!

Och gissa vad??! MIN IPHONE KOM IDAG, äntligen. Fast mitt nummer byts inte fören den 11e , konstigt att det ska ta sån tid tycker jag , men men så är de med tekniska saker oftast :P


Fin fina kissen.


RSS 2.0