Torsdag

Jag ammar och ger Theo ersättning, nu har Theo blivit jätte hård i magen, vi använder babysemp 1, är det någon som vet om tex, lemolacen är skonsammare och mildare mot magen eller kan hjälpa vid förstoppning och magknip ? Vi använder också minifom och den hjälper lite också, vad vi tror iaf :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Den är mildare mot magen men prova först Nan 1, brukar funka på känsliga magar... Den har vi till lilltösen, prova även en Tommie tippie flaska, funkar super mot magknip :)

2012-05-10 @ 18:44:17
Postat av: Linda

Vad jag minns så finns väl en till variant av sempers ersättning som ska vara bättre anpassad för känslig mage? Om jag minns rätt :) Finns ju även semperdroppar på apoteket men vi blev rekommenderade att testa de olika ggr så man vet vilken som hjälper :)Massage över magen och "benböj" funkade för oss :)Lycka till!

2012-05-10 @ 21:43:42
Postat av: Malin björn-holopainen

Vi körde oxå med semp 1 från början o leah fick med ont i magen. Vi provade semper magdroppar o de blev liite bättre men så fort vi bytte till NAN 1 istället så blev de myyyycket bättre. Generellt tycker ja att alla nestle är bättre. Gäller även gröt o så sen när de är dags för de :) nan är mildare mot magen så prova o se om de hjälper :)

2012-05-10 @ 22:10:11
URL: http://malinbh.devote.se
Postat av: maria

har tyvärr inga tips men hoppas han mår bättre snart !

2012-05-11 @ 18:46:12
URL: http://mochan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0