Soffa till salu.

Någon som är intresserad av att köpa en skinn biosoffa ?

Inköps pris, 20 000 kr.




vår

Lilla bebis i magen som inte är så liten längre, jag känner hur du sträcker ut dig och får mindre och mindre plats där inne, men snälla kan du inte trängas lite mer, mamma vill inte få mer bristningar, och jag vill gärna kunna sitta i soffan utan att få andingsproblem :P Men hjärtat, jag älskar dig SÅÅÅ ändå, tur va.

Solen skiner idag också, och det har den gjort hela helgen, så himla underbart. Man blir så himla glad, som en helt ny människa liksom.

Idag ska det betalas räkningar, som är så himla roligt, men nödvändigt och jag känner en lättnad efter dom är betalade, såfort en räkning har kommit så vill jag bara att alla ska komma så man kan få betala skiten och sedan räkna ut en budget för månaden, tills nästa månad då allt ska betalas igen och samma visa om och om igen... jag gillar att ha en budget, då vet man på ett cirkus hur mycket man kan spendera/slösa, handla mat eller kläder för osv. Jag tror det är bra för småbarnsfamiljer att ha en budget. Och speciellt eftersom mångas inkomst blir sämre när man får barn.


dessa namn....

Det här med namn nu igen...till bebis alltså. Vi har ju fortfarande några som vi gillar, Wilton som jag gillade mest har jag väl fått gömma under duken för min karl vill inte alls att han ska heta det, tyvärr! Jag tycker det är så fint! Men vi enas mer och mer om Colin, det har båda gillat från början, men ändå vill jag inte sätta en stämpel på att han redan heter det för han kanske inte alls ser ut som en Colin när han ploppat ut liksom. Så jag har mina sinnen öppna.
Eliah, Theo och Colin är det nog som är topp 3 nu. Skriv gärna om ni har några fina förslag. De som blivit bortforslade med tiden är Julian, Alvin och Wilton.

Men sen är det ju andranamn och efternamn som ska dit också, och jag frågade faktiskt om Robban ville ha sitt efternamn på sin son, men han sa att det inte gjorde så stor nytta där eftersom att om vi någongång gifter oss så kommer vi ta mitt efternamn ( Tegnér alltså ). Så det blir nog en Tegnér pojke, även om jag kan tycka att jag gärna ser våran son med sin fars efternamn. Men om Robban inte vill så ska jag inte tvinga honom . Men däremot så kommer bebis att få Robbans namn i andranamn, och jag vill ha min fars namn, som också mina bröder och farfar heter. Så tillslut kanske det blir en , Colin Hans Robert Tegnér , och det tycker jag ser bra ut faktiskt :) Inte för mycket och inte för konstiga att utala.

Nu hoppas vi bara att min karl friar till mig en vacker dag så vi får dela efternamn allesammans ;)


skit skit

Det enda jag har att säga är att jag inte vill vara gravid längre, jag har så sjukt ont i bäckenet att jag gråter och kan knappt röra mig längre, vad fan ska man göra ? Ska till min BM imorgon så jag hoppas det finns lösningar..som hjälper! Inte bara vila och göra knipövningar för den skiten funkar inte på mig. Jag blir nedstämd och ledsen och mår usch när graviditeten krånglar såhär :(


Fint väder

Jag har nu sett klart på alla jersey shore säsonger, dåligt :( vill se mer av dem. Trodde jag skulle tycka det var ett jäkla skitprogram men jag blev helt fast haha. Nu sitter jag och laddar hem massa mer säsonger av The hills som jag kan glutta på de dagarna jag inte har något att göra.

Helgen gick som vanligt för fort och jag längtar redan till nästa helg. Det bästa med helgerna (förutom att det är då jag kan umgås med min kille hela dagarna) är att på lördagar byter jag vecka i graviditeten, så i lördags blev det vecka 30, helt sick.

Jättefint väder idag så jag ska ut på en lång promenad senare idag, hunden får dock inte följa med, han är för bråkig för att jag ska kunna gå på långisar med honom själv. Igår var vi dock ute på landet och släpte lös honom i en skog, gud vad han trivdes, han sprang och hoppade och rullade i snön, åt snön och det såg verkligen ut som att han log. Lille vännen, vill verkligen bo på landet så Sid kan få trivas på heltid och få vara den hunden han vill vara, få så mycket motion som han egentligen behöver liksom. Känner mig så dum när han bara får några korta promenader om dagen här i stan för att kissa och bajsa och få lite motion, men de är ju inte alls så mycket som han egentligen behöver. Men sålänge han inte kan vara lugn i koppel och inte vilja äta upp andra hundar så kan inte jag som höggravid gå ut med honom själv, för jag har inte krafter till det längre :(




sjukersättning ?

79 dagar kvar till min bf, herregud, jag börjar på riktigt bli nervös nu. Kan inte förstå att jag och Robban ska bli föräldrar. Det kommer bli helt enastående men just nu är det väldigt läskigt också!

Jag är liksom officielt höggravid, vet inte om det känns som det ännu, har dock jätte ont i ryggen, ont vid ljumskarna, magen blir större, och jag har svårt att ta mig upp om jag sitter i badkaret, så okej jag är väl rätt gravid då :P
Något som är positivt är att försäkringskassan ringde mig nyss och sa att jag iaf fick en helt okej sjukersättning om man räknade med det jag har jobbat fram till nu, och det är ju alltid positivt att få en sjukersättning, även om jag inte riktigt vet vad det betyder ? Betyder det att jag får en viss summa de dagarna jag är sjuk eller vadå?? Någon som vet ?

Uppdatering, hon sa nog sjukpenning ? vad menas med det då, haha ?

helg!

Jippi, fredag idag, så himla skönt med helg igen, för mig spelar det egentligen ingen roll eftersom jag nästan jämt går hemma nuförtiden, men det är ju att min karl är hemma så vi kan umgås massor som gör att jag älskar helgerna :)

Idag ska jag äta sen lunch med min pappa och lillebror som vi alltid gör varannan fredag, pause blir det nog ( som alltid ) ! Och sen ska pappa ta med sig hatthylla och skohylla hem och fixa till dom, som jag skrev om igår.

Nu blir det en kopp kaffe och sedan lite städ så vi bara kan slappa och mysa ikväll !




Måleri målera

Ringde till min pappa förut (som är målare för er som inte vet), och frågade om tips på färg och slip-saker, för jag tänkte jag skulle måla vårat skoställ och hatthylla i vitt istället för ekfärgat som det är nu, och då sa han, " jag gör det gärna åt er istället" och det är ju lite bättre för då slipper jag, och så kommer det bli himla mycket bättre och finare, jämt och slätt och lackat så som det ska vara. Så det tackade jag varmt för :)

Förresten, hur mycket snö ska det komma egentligen ? Hoppas verkligen inte snön ligger kvar tills april detta år, för jag vill ha värme och sol och fina vårblommor när våran prins kommer till världen. Jag vill helst ha sol och värme nu också, vill känna mig glad och pigg, och man märker direkt när solen lyser lite hur man fylls av värme och kärlek och alla deprimerande tankar försvinner direkt, så mer sol åt Sverige nu (iaf till Norrköping) !!!






träning :(

Idag är en sån dag då jag verkligen önskar att jag kunde träna, inte gå promenader, utan träna, åka inliness, hoppa, studsa, göra armhävningar och situps, svettas som en gris, springa på löpbandet och nästan svimma, känna att benen är som spagetti, bara träna som ett jävla as som jag brukade göra innan jag blev grav, nu har jag inte tränat på ett halvår, inte bara pga grav jag blev väl lat liksom, och början på min grav var väldigt jobbig och nu är jag för rund och tung så det funkar inte. Men funderar på att köpa en fin tjockträningströja som jag kan ha på mina promenader så jag kan känna mig lite fin och inte bara som en anka som är ute och vankar.


dw,pdf

Idag har jag ingen större lust att blogga, har inget spännande att dela med mig av. För annars är ju mitt liv JÄTTE SPÄNNANDE!!? Har varit med lisa-fisa på stan hela dagen och köpte 3 tröjor till mig själv för 99 kronor, långärmade baströjor i stretch !

Någon som vet vad man får i apoteksgruppen gratisboxen förresten? Något användbart eller bara "skit", registrerade mig där nyss :)


RSS 2.0